Kleurplaten Mandala Kunst

mandalakunstflat

Mandalas kleuren krijgt steeds meer aandacht. Het wordt als meditatief, rustgevend en bewust wordend ervaren.Of het nu aan de hektische tijden ligt of gewoon aan het feit, dat wij ons steeds meer bewust worden van onszelf, mandalas worden steeds populairder.

Mandala is een oud woord voor cirkel, in sommige culturen is een zelf ingekleurde mandala dan ook een teken van het vinden van jezelf, je wensen, je behoefden en je eigen wijsheid..

Een mandala is altijd een tekening die gebaseerd is op de cirkel of waarvan de cirkel het uitgangspunt is en waarmee je naar buiten toe werkt. Dit is symbolisch in de zin dat je vanuit de kern je eigen ik vindt.

Maar je mag ook gewoon plezier hebben aan het inkleuren van deze plaatjes op de manier die jezelf het leuks vind. Ook dan zal jij jezelf vinden, zeker als de kleurplaat af is, maar vooral in het process van het kleuren ervan.

De kleurplaten zijn niet in 5 minuten gedaan, zoals de normale kleurplaten voor kinderen. Deze kleurplaten roepen je creativiteit op, maar ook je sereniteit. Het begin is ernaar kijken en besluiten welk materiaal je gebruikt . Het materiaal doet er tot eindelijk niet eens aan toe, wel wat je zelf het meest aanspreekt.

Mandals inkleuren heeft een paar belangrijke doelen, je een goede tijd bezorgen, jezelf vinden, je gelukkig maken, je relaxen en je tijd voor jezelf geven. Het is een verslavend hobby, een leuk tijd bedrijf en een gelukkig makende bezigheid.

Je ontvangt een E-Book met 15  plaatjes van een hoge kwaliteit die je eenvoudig kan afdrukken op elk door jou gewenst papier en formaat.

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.