Kleuren voor Volwassenen

Mandalaflat

Kleuren voor Volwassenen

Kleuren voor volwassenen is een nieuwe trend, die al door tien duizenden mensen gebruikt wordt om te relaxen, te ontspannen en te focussen. Voor veel is het een verslavend hobby geworden, net als vroeger het maken van grote en zware puzzles.

Het geeft erg veel bevrediging om van een zwart witte tekening een kleurrijk geheel te maken, welk je eigen persoonlijkheid uitstraalt. Op een gegeven moment ga je er zo in op, dat je alles wat je dwars zit vergeet. Je ontspant, bent relaxt en gefocust op dat wat je nu aan het doen bent.

Als je op een dieet bent, vergeet je het verlangen naar een ongezonde snack. Omdat je relaxt bent en gefocust, heb je niet de behoefte om je frust weg te eten. Je kunt even ontsnappen aan wat je dwars zit. En stel jou je eigen trots voor als je er iets spectaculaires van hebt gemaakt. Spectaculair is het sowieso omdat er een stuk van jou in zit, omdat je ziel, liefde, aandacht en volharding ervan af stralen.

Door al de kleine vakjes in te kleuren, in de kleurenkeuzes en plaatsingen die jij maakt, is het tot eindelijk een kunstwerk. Het is een heel special kunstwerk, welk alleen jij zo kon maken. Als het klaar is, zal jij jezelf erin vinden en elke keer als je ernaar kijkt, stukken van jouw herkennen. Je verwerkt je emoties onbewust, voor iedereen behalve jezelf onzichtbaar in dit kunstwerk.

Zelfs al zou je de basistekeningen met iemand delen, zal diegene nooit dezelfde tekening maken. Elke tekening die klaar is, is een apart kunstwerken zal nooit op de andere lijken. Ook is er nog de keuze van welk kleurmateriaal je gebruikt. Neem je viltstiften, potloden, waskrijtjes, waterverf of zelfs olieverf?  Deze keuze is al uniek, want je gebruikt, wat jezelf het mooiste vindt.

Het maakt niet uit of je dure of goedkope materialen gebruikt, gebruik gewoon dat waar jij je lekker bij voelt. Maar het kan ook behoorlijk opwindend zijn om het juiste materiaal te vinden. Iets wat tegen jou zegt, ja dit ben ik.

Veel plezier met deze 12 kleurplaten, je ontvangt ze als pdf book en individuele images. Print ze uit en starten zou ik zeggen.

 

Categorieën:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.