Over

britta nijhuisMijn weg naar Slank worden en blijven

Mijn missie is, om mensen te helpen om gezond slank te worden en te blijven. Vroeger kende ik alleen crash diëten, die mijn leven tot een hel maakten. Zekers ze hielpen even, ik was gauw een paar kilos kwijt, maar vlak ernaar dubbel zoveel rijk. En tijdens deze afval methoden leefde ik zeker niet gelukkig. Dus het was een verlies – verlies situatie.

Ook pillen en drankjes heb ik gebruikt. Zover ze al hielpen en dat was merendeels nul komma nul, was ook daarmee, na het stoppen, mijn lichaam slap, moe en niet mooi. Ik was altijd een mollige tiener en jong volwassene en na de geboorte van mijn 2 kinderen duurde het dan ook even tot ik weer op gewicht was. En met op gewicht bedoel ik dan niet superslank, maar gewoon.

Mijn reis door de dieet wereld begon pas echt toen het consultatiebureau mijn dochter te dik en mijn zoon te dun vond. De dieet voorschriften van hun vond ik niet oké, dus ik begon op zoek te gaan naar een echt goed voedingspatroon. Mijn kinderen hebben beide nu een goed figuur en een uitstekende gezondheid en toch eten ze lekker, ook patat.

Ik begon mij toen dus te verdiepen in echt gezond eten, waarmee je ook makkelijk en blijvend kunt afvallen. Ik heb heel wat testpersonen gek gemaakt en ook mijn leraar voedingsleer omdat ik iets echt goeds wilde creeren. Iets wat echt helpt voor altijd, maar de pret niet van het eten weg neemt. Dat is dus gelukt.

Ik hou van lekker eten, maar vertrouw het koolhydraten geheel weglaten, voornamelijk eiwitrijk eten en teruggaan naar de holbewoners niet als permanente oplossing. Dus heb ik recepten samengesteld, die vetverbrandend werken, maar nog steeds aardappelen, rijst en zo toelaten, al dan wel in verminderde mate.

In mijn boeken vind je ook tips en informatie die het process op een natuurlijke manier versnellen en geen averechts effect hebben.Verder natuurlijk de hele techniek van het begin tot het gewenste resultaat en hoe dit resultaat te houden.

Ik eet wat ik wil, kan uit eten gaan, lekker borrelen met vrienden en blijf toch op mijn ideale gewicht. Hetzelfde geldt voor mijn kinderen en alle mensen die ik onderhand al heb geholpen. Dit gun ik jou ook en daarom maak ik deze blog. Ook jij kunt makkelijk en blijvend afvallen, dankzij mijn onderzoek en ervaring.

Mijn verdere plannen, gezien ik nu net 50 ben, zie foto hieronder, zijn vooral gezond en slank oud worden van groot interesse voor mij. De 50 als leeftijd vond ik eventjes heel erg eng, maar gezien mijn vitaliteit hoef ik me niet echt zorgen te maken voorlopig. Jong gedaan, oud profijt ervan dus. Maar, naarmate dat de leeftijd toeneemt heeft het lichaam ook andere behoeftes en daarin verdiep ik mij op dit moment en wie weet haal ik de 100 wel.

meest recente foto van Britta Nijhuis

Succes en veel liefs! Britta

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.