Makkelijk afvallen

Makkelijke Airfryer Recepten

Gemakkelijke airfryer recepten om mee te beginnen

Wanneer je voor het eerst een air fryer aanschaft, ben je misschien een beetje overweldigd door alles wat je ermee kunt doen. Hier zijn enkele super eenvoudige recepten om mee te beginnen. Deze air fryer recepten zijn allemaal gezond en bevatten veel voedingsstoffen en weinig vet. Heb je nog geen airfryer? Bestel hier dan deze topper (Foto boven voor maar 49 euro).

Gevulde paprika’s

Dit is een recept met veel ingrediënten, maar het is heel gemakkelijk samen te stellen. Bovendien kun je binnen enkele minuten gevulde paprika’s hebben. Het is ook een gezonde optie omdat het grootste deel van het gerecht een groente is, met wat magere eiwitten aan de binnenkant. Kook je paprika in kokend water voor een paar minuten om ze te verzachten nadat je de zaden en stengels hebt verwijderd. Verwarm de lucht friteuse voor, en terwijl je dat doet, fruit je uien en knoflook in olie. Je kunt dan het rundvlees met andere ingrediënten naar je smaak mengen zoals Worcestershire-saus, zout, peper en tomatensaus. Vul de paprika’s met het mengsel en doe ze in de air fryer. Dit is super simpel toch?

Bananen chips

Als je op zoek bent naar een gezond tussendoortje, welk eenvoudig van tevoren te bereiden is, waarom dan geen bananenschilfers maken? Je kunt deze voorverpakt kopen in de winkel, maar ze bevatten dan vaak conserveermiddelen om ze vers te houden en smaakstoffen welk allergieën kunnen veroorzaken. U kunt deze heerlijke snack gemakkelijk zelf maken, geld besparen en gezond snacken door dat er niks in zit wat je niet weet. Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat jij onrijpe of nauwelijks rijpe bananen moet gebruiken, zodat ze niet te papperig zijn. Snijd de bananen in dunne plakjes en bedek ze met zout en alle smaakmakers die je wilt gebruiken. Voeg wat olijf  olie toe aan de chips en plaats ze ongeveer 15 minuten in de Air fryer.

‘Gefrituurde’ groene bonen

Een goede manier om de kinderen meer groenten te laten eten, is om ze gefrituurd te laten lijken. Dit is veel gezonder om te doen als je een air fryer hebt, plus het maakt het super eenvoudig. Bereid de sperziebonen (ook lekker met gemarineerde kip) van te voren. Kruid de sperziebonen en maak dan een laagje met ei, bloem en paneermeel van je keuze. Als je wilt dat ze een minder koolhydraten hebben, gebruik dan geraspte kaas in plaats van de paneermeel of je kunt varkenszwoerd of ontbijtspek of ham gebruiken.

Er zijn veel dingen die je kunt doen met een air-fryer, dit zijn slechts enkele eenvoudige recepten om je op weg te helpen.

Een airfryer nodig Bestel dan nu !

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.