Gezond eten

Verboden om te eten

Verboden om te eten

 

verboden om te eten

 

Nu will ik niet zeggen dat het echt verboden is om hamburgers en patat te eten, maar de kant en klare maaltijden hebben wel enorm veel calorieen en koolhydraten. Thuis zelfgemaakt is weer een ander verhaal.

Wist jij dat een gemiddeld afhaalproduct van een hamburger met frieten al meer als 1000 kcal heeft? En over de koolhydraten maar te zwijgen. Dan heben wij het nog niet eens over de sausen en de drankjes erbij.

Maak zelf patat en een hamburger zodat je kan genieten, maar niet gelijk 10 kilo aan vet kweekt.

De gemiddelde vrouw doet het met 2000 kcl, de man met 2500, als je gemiddeld meer beweegt, mag bij beide 500 kcl bovenop. Maar als wij het nu hebben over de normale mens dan heb je met deze ene maaltijd al  bijna de helft van wat je mag hebben per dag.

Maar omdat het grootste gedeelte bestaat uit lege koolhydraten heb je na een uur al weer trek, jij zegt honger. Dit is omdat je bloedsuiker gaat pieken en kelderen.

In een goede levensstijl is je bloedsuikerspiegel constant op een lijn. Je hebt dan geen hongerbuien, je blijft verzadigd en als iemand iets ongezonds voor je ogen eet blijft je geest rustig, die heeft dat echt niet nodig dan.

Verboden om te eten horen wij zowiezo niet graag. Dit mag niet, dat mag niet, vreselijk, alles mag. Wel met verstand en de juiste ingredienten. Niet uit de patatkraam of MC Donalds of de Burger King, maar home-made. Alles kan alles mag, maar weet wat je doet en eet en wanneer.

Van de week zei een van mijn facebook fans tegen mij: Hey ik ben al slank ik heb dit niet nodig, maar je recepten zijn super. Dat hoor ik net zo graag als dat je wel hulp nodig hebt. Uiteraard schrijf ik deze blog om te helpen en ideeen aan te rijken, maar niet iedereen weet alles van een onderwerp en ik weet toevallig veel van dit onderwerp.

Ik kan helpen en daar ben ik trots op. Jullie eten lekker en toch gezond met mijn tips en recepten. Dit maakt mij gelukkig en jullie ook.

Je kan je inschrijven in mijn nieuwsbrief voor meer tips, maar ja je denkt ik heb al mail zat. De oplossing is eenvoudig , lees de mails die voor je van belang zijn, verwijder de rest of doe het niet, jouw keuze, geen dwang, gewoon hulp.  Nieuwsbrief van levenslang gezond slank

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.