Groene Smoothies

8 Tips Om Van Juicing Een Gezonde Gewoonte Te Maken

Bekijk de video met de 8 Tips om van Juicing (Smoothies maken) een Gezonde Gewoonte te maken

Elk moment is een goed moment om te beginnen met het maken van SAP, Juicing dus. Dit omdat de gezondheidsvoordelen talrijk zijn. Ze variërend van het verbeteren van je spijsvertering tot de verhoging van het vermogen van je lichaam om te herstellen. Het help ook bij de versterking van je immuunsysteem en de verbeterde opname van voedingsstoffen.

Net als bij elke nieuwe routine, kan het beginnen met je nieuwe Juicing gewoonte moeilijk zijn. Volg deze acht tips om van het produceren en drinken van SAP een deel van je dagelijkse voeding routine te maken.

Kies een sap machine of blender van hoge kwaliteit, omdat slechte kwaliteit machines niet zo lang meegaan en vaak een lagere kwaliteit SAP leveren. Snel rendement is niet altijd het beste resultaat, dus kies zorgvuldig. Goedkope machines zijn ook meer gevoelig voor breuken en verstoppingen en kunnen uit die reden je ontluikende liefde voor de SAP al in begin volledig stoppen.

Stel een Juicing plan op, omdat een van de meest voorkomende fouten die mensen maken bij het starten van een Juicing levensstijl is, dat ze vergeten dat er wel een beetje werk aan zit. Je moet verse ingrediënten goed wassen en ze op de juiste grootte voor je machine snijden. Omdat daarvoor mogelijk weinig tijd voor is in de ochtend, kun je overwegen de ingrediënten of het sap de avond ervoor of zelfs een paar dagen ervoor, voor te berijden.

Een andere valkuil die tot de stopzetting van het SAP maken leiden kan is een simpel gebrek aan ingrediënten. As jij sap wilt maken heb je verse producten nodig, heb je deze niet, maakt dit het hele proces moeilijker dan het zou moeten wezen. Zorg ervoor dat je altijd een verse aanvoer van fruit en groenten hebt, die je in je koelkast of voorraadskast bewaard, zodat jij je simpel kunt concentreren op de gewoonte van het maken van het sap in plaats van om obstakels te hebben.

Zorg ervoor dat je ingrediënten kiest, die makkelijk te bereiden zijn, waar je van houdt en leer om de juiste smaken te combineren en toe te voegen. Hoewel boerenkool, als voorbeeld, geladen is met belangrijke voedingsstoffen, vind je waarschijnlijk het sap ervan niet superlekker. Door andere ingrediënten en smaken toe te voegen, proef je de smaak ervan niet meer duidelijk. Zo kun je dus alle voedingsstoffen binnen krijgen en nog steeds van het SAP genieten.

Appels, citroenen, limoenen, grapefruits, peren en gember zijn excellente toevoegingen aan de primaire groentesterren, zoals spinazie, boerenkool en broccoli en ze geven een geweldige smaak aan je SAP.

Voordat je fruit door je machine stopt, overweeg dit: Het meeste fruit is zeer hoog in suiker, je kunt gemakkelijk te hoog gaan in calorieën en een suiker-overbelasting krijgen met slechts een paar glazen per dag. Dit zou het hele plan om gezonder en slanker te worden met sap tenietdoen.

Vermijd de schok van gewichtstoename en suiker overbelasting door je sappen voornamelijk uit groenten te halen. Kies laag suiker fruit, zoals appels en bessen en gebruik ze met mate.

Zo geweldig als sappen voor je gezondheid zijn, ze zijn geen vervanging voor alle maaltijden. Veel nieuwe Juicing starters proberen met het sap volledige maaltijden te vervangen. Maar dat levert niet genoeg calorieën en voedingsstoffen op, om je gedurende de hele dag gevoed te houden. Dit kan leiden tot vermoeidheid en honger, en deze negatieve associatie met SAP kan gemakkelijk leiden tot afschaffing van je nieuwe gezonde gewoonte.

Koop een luchtdichte container voor het opslaan van je SAP. Zo kun jij gelijk meerdere porties maken voor een paar dagen en dat bespaart je veel tijd en maakt zodoende het hele Juicing proces veel gemakkelijker.

Met een thermoskan kun jij je SAP overal mee naartoe nemen. Omdat de Sap lekker koel en vers blijft kan het drinken ervan een vast deel van je dagelijkse activiteiten worden.

Beginnen en blijven in een nieuwe Juicing routine kan moeilijk zijn, als je niet op voorhand een goed plan hebt. Gebruik onze tips en focus je op het identificeren van de belangrijkste kwesties erover, ontwikkel zelf methoden om het voor jou nog beter te maken en je nieuwe gezonde gewoonte zal levenslang meegaan.

Schrijf je in in mijn nieuwsbrief voor meer goede tips over gezond afvallen en ontvang direct het gratis groene smoothie e-book

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.