Anti Veroudering

Natuurlijke Anti-Verouderings Huid Oplossingen

Natuurlijke anti-verouderings huid oplossingen

natuurlijke antiverouderingsiddelen

Vroeg of laat zien wij allemaal tekenen van veroudering op de huid. Maar uiteraard proberen wij het zolang mogelijk uit te stellen. Natuurlijke producten zijn de beste genezers die voor je beschikbaar zijn. Ze kunnen je immuniteit en je energieniveaus verhogen en je zelfs beschermen tegen de zichtbare tekenen van veroudering. In feite zijn de meest natuurlijke producten veel effectiever in het geven van een mooier en jonger uitziende huid dan producten die je kan kopen. Hieronder zal ik het hebben over de zes beste natuurlijke anti-veroudering oplossingen.

Avocado 

De avocado is een krachtige natuurlijke genezer voor je huid wanneer het innerlijk, maar ook plaatselijk wordt toegepast. Hier hebben wij het echter over de uiterlijke behandeling met natuurlijke ingrediënten. De gezonde vetten in avocado voeden en hydrateren je huid terwijl de vitamine E erin deze herstelt van schade en de zichtbare tekenen van veroudering vermindert.

Het is heel eenvoudig om van de natuurlijke krachten van de avocado te genieten, prak gewoon een kleine, rijpe avocado en verdeel het mengsel op je gezicht. Laat het gedurende ten minste 15 minuten inwerken voordat je het verwijdert, zodat het de huid volledig voedt en je het maximumvoordeel van de anti-veroudering geeft.

Een andere leuke optie is om iedere keer als je avocado eet, dat jij je huid later inwrijft met de binnenkant van de schillen. Ik gebruik deze truc al jaren, er is geen een crème die een beter effect geeft, kost mij niks en het heeft geheel geen bijwerkingen.

Banaan

Bananen zitten vol met vitamine C die helpt om je huid elastisch en vrij van rimpels te houden. Ze zijn ook rijk aan mangaan – een mineraal dat bewezen is voor zijn kracht in het beschermen tegen beschadigingen van de huid en huiduitslag.

Je kunt bananen op je huid toepassen voor een meer jeugdig uiterlijk in exact dezelfde manier als avocado’s. Neem een kleine, rijpe banaan, prak het goed met een vork en verspreid het op je gezicht. Houd de geprakte banaan op uw gezicht voor een minimum van 15 minuten, zodat alle voedingsstoffen en vocht in uw huid geabsorbeerd kunnen worden.

Normaal is een banaan vrij droog, maar als je lang genoeg met de vork prakt, krijg je een goed uitsmeerbare massa. Bedenk ook even bij deze tips, dat veel crèmes uit de winkel aangereikt zijn met vitamines of bepaalde vruchten. Met deze ingrediënten gebruik je dus de natuurlijke kracht van de natuur en heb je geen chemische elementen erbij.

Kokosolie

Kokosolie is een van de meest effectieve natuurlijke moisturizers die je kunt vinden. Het is gevuld met antioxidanten die de huid tegen schadelijke vrije radicalen beschermen. Naast dit bevat kokosolie actieve bestanddelen welke beschadigde huid repareren en helpen om je jonger te laten uitzien.

Het is eer als eenvoudig met kokosolie. Wrijf gewoon een kleine hoeveelheid op je gezicht. Je huid voelt zich meteen soepeler en meer gehydrateerd aan na het gebruik van de kokosolie en na verloop van tijd zal je ontdekken dat fijne lijnen, rimpels en vlekken verdwijnen.

Extra vergine olijfolie

Extra vierge olijfolie is een andere krachtige natuurlijke moisturizer. Het geheim van extra vergine olijfolie ligt in de hoge vitamine E-inhoud. Deze vitamine is een krachtige antioxidant die je huid beschermt tegen de zichtbare tekenen van veroudering en waarmee het zijn jeugdige verschijning behoudt.

Voor het gebruik van extra vierge olijfolie is het hetzelfde als met de kokosolie, wrijf een klein beetje ervan op je huid. Voor de beste resultaten, gebruik je de extra vierge olijfolie net voor het slapen, zodat het je huid ’s nachts diep kan hydrateren.

Honing

Honing is een sterk diep reinigingsmiddel voor je huid. Het heeft antibacteriële ingrediënten welke dus schadelijke bacteriën en dode huidcellen verwijderen en zodoende helpt om nieuwe gezonde huidcellen te laten groeien.

In tegenstelling tot de andere oplossingen op deze lijst, wordt honing gebruikt als een eenvoudige anti-veroudering gelaatsmasker en moet deze zeker afgewassen worden na een tijdje. Pak een eetlepel honing, smeer dit over je gezicht en laat het gedurende ten minste 20 minuten intrekken. Spoel je gezicht ernaar af met warm water tot het helemaal schoon is en voel direct dat je huid zachter en frisser is.

Als je meer tips over alles wat met een gezond lichaam te maken heeft wilt hebben, schrijf je dan in in onze nieuwsbrief en ontvang direct het groene smoothie ebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.