Lichaamsbeweging

Vet Verbrandende Cardio Oefening Bunny Hup

De vet verbrandende cardio oefening ‘Bunny hup’ is een snelle tempo cardio-oefening die je buik, billen en benen strakker maakt. De hoge intensiteit maakt deze oefening perfect voor de vetverbranding en het verbeteren van je cardiovasculaire conditie. (Cardiovasculaire stelsel = hart, bloedvaten en longen)

Hieronder hoe je deze oefening uitvoert:

Ga in de plank positie met beide handen direct onder de schouders en de voeten bij mekaar. Hou je armen en benen recht, je lichaam plat en je onderbuik spieren strak.

vetverbrandende cardio oefening bunny hup

Hop je voeten naar links terwijl jij je onderbuik spieren strak houdt.

vetverbrandende cardiooefening 3

Hop je voeten naar rechts en nog steeds je onderbuik spieren strak houdend.Herhaal stap 2-3 voor 20 seconden, rust dan voor 10 seconden.

vetverbrandende cardiooefening bunny hup
Blijf doorgaan met de 20 seconden oefening en 10 seconden rust voor zolang als je zin hebt.

Deze training helpt je dus om meer conditie en uithoudingsvermogen te krijgen, zorgt voor stevige spieren en geeft een sein aan de vetcellen om kleiner te worden. Ook je huid vaart er wel bij, omdat die optimaal doorbloed wordt en zodoende een automatische reinigings effect van binnenuit ontstaat.

Met deze oefening versterk jij je armen, buik, billen en bovenbenen. Vergeet niet om je buikspieren en als je kunt de billen strak te houden. dat versterkt het effect. Even een moment op de plaats lopen en alle spieren strekken  voor de tijd is al een aardige warming up en zeker als je meer oefeningen met elkaar wilt verbinden vergeet dan niet om niet gelijk op de bank neer te ploffen, maar blijf even nog 1 of 2 minuten op de plaats lopen voor een cool down.

Als echt intens aan de slag wilt gaan om te trainen, maar liever het huis niet uitgaat, omdat je daar geen tijd of zin voor hebt, kun je Het Thuis Trainen Programma uitproberen Je ontvang daar een gratis account met 7 gratis Work-Outs Video’s met tips, warming up en cool-down om thuis te volgen. Het account is gratis en geheel vrijblijvend, bevalt het je niet, log je gewoon niet meer in. Bevalt het je super goed, dan kun jij je gratis account upgraden.

Bekijk de video van deze oefening op You Tube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.