Anti Veroudering

5 Beste Anti Verouderings Vruchten

De 5 beste anti verouderings vruchten

5 antiverouderings vruchten

Vruchten zijn een van de beste anti-veroudering voedingsmiddelen die je kunt eten. Ze zitten vol water die de huid hydrateert en ze zijn rijk aan antioxidanten, vitaminen en mineralen die je lichaam voeden en beschermen tegen veroudering, zowel intern als extern. Hieronder delen wij enkele van de top vruchten die je het beste aan je dieet kunt toe toevoegen als jij je 10 jaar jonger wilt voelen.

  1. Appel 

Een appel bevat talrijke enzymen die de huid voeden en helpen om de huid gehydrateerd te houden. De appel is ook geweldig voor de versteviging van de huid en het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

De appel is een zeer veelzijdig vrucht, die op talloze manieren gegeten kan worden. Het is een bevredigend snack om zo uit de hand te eten en smaakt ook geweldig wanneer die aan een smoothies is toegevoegd. Ook verwarmd als appelmoes of in gebak geeft die nog zijn waardevolle eigenschappen.

  1. Avocado

De avocado zit vol gezonde vetten, vitamine E en B-vitamines. De gezonde vetten geven ondersteuning aan de productie van gezonde huidcellen die essentieel voor een helderdere en levendigere uitziende huid zijn. De B-vitaminen helpen om je huid gezond te houden en beschermen tegen verschillende huidaandoeningen, terwijl de vitamine E een krachtige antioxidant is, die de zichtbare tekenen van veroudering vermindert.

Avocado kan op zijn eigen als een smakelijke en vullende snack worden gegeten. Je kunt er ook guacamole van maken en het is een perfect bijgerecht voor veel verschillende maaltijden. Ook lekker in een salade en kan makkelijk in een smoothie verwerkt worden.

  1. Bosbessen

Bosbessen zijn algemeen erkend als een superfood welke bijna alle gebieden van uw gezondheid kunnen verbeteren en uw huid is zeker geen uitzondering op deze regel. Deze kleine, sappige vruchten zijn een van de rijkste bronnen van antioxidanten die je kunt vinden en deze antioxidanten beschermen je huid tegen schadelijke vrije radicalen die de zichtbare tekenen van veroudering versnellen. Ze zijn ook een uitstekende bron van vitamine C en helpen sterk bij de productie van collageen in het lichaam – een bindweefsel die helpt de elasticiteit en jeugdige uitstraling van de huid te behouden.

Als het gaat om bessen eten, heb je veel opties. Zij kunnen zo uit de hand worden gegeten als snack, gecombineerd met yoghurt, gebruikt als onderdeel van een fruitsalade, in een muesli, in een pannenkoekbeslag en natuurlijk in een smoothie.

  1. Kiwi

Kiwi’s zijn rijk aan antioxidanten die helpen om de gezondheid van de huid intact te houden en ontstekingen van de huid verminderen. Ze zitten ook vol met vitamine C die zoals hierboven al vertelt, helpt de huid elastisch en vrij van rimpels te houden.

Kiwi’s zijn geweldig in hun eigen smaak en zijn een snack waar je enorm van kunt genieten. Je kunt hen ook met yoghurt eten, in een muesli en als smoothie. Dankzij hun zoete, verfrissende smaak zijn ze ook geweldig met koude gebraden kip of ander vlees.

  1. Papaya

Papaya is rijk aan talloze huid ondersteunende voedingsstoffen. Ten eerste, Papaya bevat hoge dosissen van vitamine A, die helpt dat je huid vochtig blijft en de hydratie optimaal is. Het is ook rijk aan vitamine C die je huid elastisch houdt en beschermt tegen fijne lijntjes en rimpels. Ten slotte, het bevat veel vitamine E, die je huid jeugdig houdt dankzij het beschermen tegen vrije radicalen.

Papaya smaken rauw geweldig en kunnen ook worden gecombineerd met andere vruchten voor een gezonde fruitsalade. Als jij je een beetje avontuurlijk voelt, probeer dan de papaja in combinatie met jalapeno pepers, koriander en gember, je hebt dan een special smakelijke salsa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.