Mentaal afvallen

Kleuren voor Volwassenen – een Hype

Kleuren voor volwassenen wordt steeds meer een hype, dus ook wij bieden het aan. Zeker als je veel stress hebt, gewoon gezond wilt leven en af en toe je gedachten vrij wilt maken, is het kleuren echt aan te bevelen.

Deze video is gemaakt bij Bruna. Bruna heeft al in een aantal filialen het boek Levenslang Gezond Slank liggen. Niet in elke filiaal, maar het is overal te bestellen.

Kleuren voor volwassenen krijgt steeds meer bekendheid, omdat het erg relaxend is en vooral de mentale kant van de mens bevredigd. zeker als je gezond slank wilt worden heb je soms een beetje hulp nodig, een mentale steun.

Tijdens het kleuren komen een aantal hormonen die voor een relaxt gevoel zorgen naar boven en ze zorgen ervoor dat  de suikerspiegel op pijl blijft. Je talmt niet eens meer naar een snack, je vergeet zelf te drinken dan. Met sporten heb je ook hormonen die naar boven komen , maar dat zijn weer andere hormonen. Hoe dan ook je lichaam ervaart een rust die je normaal alleen bij meditatie krijgt.

Nu is mediteren niet voor iedereen geschikt, want het bewuste ontspannen kost enige oefening, bij het kleuren ontspan je onbewust, zodra je even bezig bent.

Ook wij hebben natuurlijk 12 kleurplaten ingekocht die nu voor  6 Euro voor jullie te koop zijn.

Wie hier verteld over de kleurplaten, ze dus gekocht heeft ontvangt gratis 4 speciale kleurplaten extra.  Dit ook na april.

Mandalacover1

Succes en veel kleurplezier allemaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.