Makkelijk afvallen

Het geheim van het afvallen, wat niemand je verteld

Het geheim van het afvallen wat geheim blijft omdat niemand meer ooit  iets zou verdienen aan je.

de oplossing van het hele probleem over avallen

Je kent het overwelmende gevoel wel. Iedereen heeft andere betere ideeen iedereen vertelt je hoe je het beste afvalt. Ik vertel je het ook uiteraard, omdat ik al jaren weet hoe het werkt, maar een ding weten zelf de beste afvall gurus niet. het is niet voor niks een  geheim.

Voordat ik je over het geheim vertel en je hoort de hele waarheid vandaag ook niet van mij, echter wel gauw, moet ik je eerst een aantal dingen duidelijk maken. Je moet beseffen dat gezond eten belangrijk blijft, het geheim zit em erin hoe je dat super graag en vrijwillig doet.

Tot nu is het so, dat je overall van alle sorten tips en ideeen ontvangt. Recepten spreken mekaar tegen, mag je nu wel of niet brood eten, is eiwit het enige wat je nodig hebt, naast vitamines? Ja ik ken deze oerwoud. Ik weet hoe verwarrend en koppijn opwekkend het werkt.

Nu eet je dit, dan dat vergeet niet dit en dat, luister naar de regels je wilt toch afvallen, kom op houd je sterk, honger hebben is normaal, zeur niet als je ergens zin in hebt, dit moet je doen en dat. Je kent het wel. Plezier in het leven hebben staat niet in de regels, lekker eten meestal ook niet. Waar blijft de gezelligheid ?????

Eens dat je het geheim kent, is gezond eten voor jouw geen probleem meer, je doet het gewoon. Verkeerd eten komt niet eens meer in je op. Ik wist er al een tijdje van, maar eerst niet bewust, het echte weten kwam later, het probleem ligt hem om het in goede woorden te pakken.

Het is geen wonderpill, geen supertip, welk je al het werk afneemt, het is simple weg een geheim, welk alles oplost zonder moeite. Alles wat je doet is gewoon gezond eten  en met het geheim in het hoofd, zijn keuzes makkelijk, zonder dat je nog ergens over na hoeft te denken. Voor jouw is het gewoon een soort vrijheid, vrij zijn van alles wat je tegen hield. Iets wat je gelukkig  en dus vrij maakt.

Nu is het dus mijn taak dit in de juist woorden te zetten, een duidelijk beeld geven, maar dat is niet eenvoudig. Dus verheug je op een nieuw boek van mij, welk ik over een paar maanden uitgeef en welk echt elk geheim ontrafeld en je zodoende DE hulp bied die je altijd al wilden. Een slank leven zonder honger, gemiss en verdriet.

Ik zou nu al stukjes kunnen vertellen, maar zonder het geheel heb je daar geheel niks aan. Hou deze blog in de gaten en als je zeker wilt zijn niks te missen, schrijf je dan alvast in de NIEUWSBRIEF in. Je ontvangt direct informaties over smoothies, maar daarna mijn inzichten, tips en hulp. en zodra het zover is, ben je de eerste die HET GEHEIM ontvangt. Tot de tijd ontvang je goede tips, die al passen bij het GEHEIM.

Dus al met al, heb geduld, straks weet je het Geheim en leef je nog lang en gelukkig. Even een waarschuwing: als je het vervelend vind om goede tips via e-mail te ontvangen, schrijf je dan NIET in. Als je gelukkig bent met je lichaam en geheel niet wilt of hoeft af te vallen, schrijf je dan ook niet in. Ik geef deze tips alleen aan mensen die ook echt willen afvallen en gezond willen leven, levenslang gezond willen zijn.

Ontdek het geheim schrijf je in in mijn NIEUWSBRIEF , maar heb even geduld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.