Stofwisseling versnellen

Afvallen op Verkeerde Plekken

afvallen op verkeerde plekken

Je kent het wel. Je gaat vol goede moed aan een dieet beginnen en je valt ook echt af. Maar…… Je valt in het gezicht af, bij de borsten en de heupen en de buik blijven stevig staan.

Wat is de reden ervan?

Dit is voornamelijk, omdat je lichaam de vaste reserveopslagplekken niet kwijt wil. Dus je lichaam  gebruikt eerst het overtollige vet in zones, die het niet belangrijk vind. Weet je lichaam veel, Je wilt je buikvet en heupvet kwijt, maar bent dol op je gezicht en borsten. Helaas heeft je lichaam dus andere ideeën.

Dit is dus niet omdat je buik en heupen minder bewegen, dat doen je borsten immers ook niet, maar omdat van nature het lichaam vaste opslagplekken heeft..

Hoe raak je nu het vet in de gewilde zones kwijt?

Dat kan door gerichte lichaamsoefeningen ten eerste en door een gerichte dieet.

We beginnen et de lichaamsbeweging. Als je de zones waarin je wilt afvallen extra beweging geeft, veranderd vet in spieren. Dit gaat niet zo eenvoudig, maar als je geduld en doorzettingsvermogen hebt, gaat dat lukken. In mijn Gezond Slank Plan vind je dan ook een 7 minuten work-out die heel efficiënt werkt. Echter is sport niet altijd nodig, wel extra beweging op welke manie dan ook.

Dan is het ook nog eens belangrijk, dat je dieet uit recepten bestaat, die spieren voeden, je alle nodige vitaminen, vezels en mineralen geven en toch vet verbrandend werken. Nu kun je gewoon minder eten, maar dat werkt meestal averechts. je valt af, ja,  op de verkeerde plekken en komt weer aan met elk ongezond hapje.

Nu is het niet geheel te voorkomen, dat je eerst op de verkeerde plekken afvalt, maar met goede recepten en de nodige beweging, zal dat maar even zijn en zich dan op de juiste zones richten. Vooral als je TE SNEL wilt afvallen, gaat het vaak mis.

Gebruik een goed programma zoals het mijne en je zult zien, dat je op een goede en vooral blijvende manier afvalt. geef het ook even de tijd, ga niets forceren, daar komt meestal alleen een terugslag van, maar ga verantwoord en met het gevoel, die kan ik voor altijd volhouden aan de slag.  Afvallen op de verkeerde plekken is dan gauw verleden en een goed figuur verzekerd.

gratis hulp bij het afvallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.