Ontspanning

Kleuren voor volwassenen

Kleuren voor volwassenen is tegenwoordig erg in. Vroeger makten wij puzzels van zo rond de 2000 stuk  om te ontspannen. Anderen breiden, hakten of knopten tapijten.  Even het hoofd leeghalen, ontspannen, de wereld wegsluiten, nergens aan denken, als aan dat wat je aan het doen bent.

De sociale media, waar wij tegenwoordig veel mee bezig zijn, is erg leuk en vermakend, maar soms ook erg veeleisend. Denk daarbij ook aan al de mailtjes en berichten die je niet wilt missen, de contacten die je moet onderhouden en de soms aanwezige zeurders. Erg ontspannend is het dus soms niet.

Het inkleuren van ingewikkelde en ook van minder ingewikkelde, gewoon mooie patronen vergt alle aandacht, eens jij eraan beginnen. Het kan dus erg handig zijn, deze hobby te hebben, als je met een dieet bezig bent. Je talmt niet meer naar extra eten en tijdens het kleuren worden alle problemen een stuk kleiner. De focus op het eten verdwijnt en het leven lijkt ineens veel makkelijker.

In ieder geval raad ik het kleuren voor volwassenen erg aan, zoals ook elke andere bezigheid die je focus vraagt. Als je per voorbeeld geen lange wandeling kan maken of gewoon gespannen of emotioneel bent. Als je eet uit verveling, als je eet omdat het een gewoonte is, als je in begin van de dieet van de honger moet afgeleid worden of als je gewoon iets zoekt om je hoofd even leeg te halen, ga dan aan het kleuren voor volwassenen.

mandalas-2

Ook wij lopen niet achter op deze trend

Mandalacover1

 

als je hieronder meld dat je ze hebt gekocht krijg je ook nog eens 4 kleurplaten voor volwassenen gratis en extra.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.