Puur Eten Dieet

PUUR ETEN voor een Gezonde Huid

Beste PUUR ETEN voedsel voor een gezonde huid

huidverzorging

Dezer dagen, komen cosmetische hulpmiddelen en procedures steeds meer in het beeld. Vrouwen en ook mannen gaan steeds meer voor cosmetische ingrepen zoals verwijdering van rimpels, acne en onevenheden in de huid door middel van lasers. Laten wij maar zwijgen over de kosten ervan.

Maar, wist jij, dat je de conditie van je huid eenvoudig kunt verbeteren, simpel door van dieet te veranderen?

Puur Eten per voorbeeld, is de sleutel voor een langdurige gezonde huid, zonder geld uit te geven aan dure crèmes, producten of plastische chirurgie te ondergaan. De consumptie van puur eten bevorderd niet alleen de huidgezondheid, maar stelt het lichaam ook in staat om alle nodige voeding op een natuurlijke manier in te nemen.

Wat is PUUR ETEN en waarom is het zo belangrijk?

Puur eten is voedsel, welk in zijn natuurlijke staat blijft en geen één type van raffinageprocessen heeft ondergaan.

Fruit, pure granen, bonen, zaden, eiwitten en groenten die op een gezonde manier worden bereid zijn o.a. puur eten levensmiddelen. Biologische producten, zeker als het om vlees en vis gaat genieten de voorkeur.

De consumptie van pure levensmiddelen is zeer belangrijk. Een gezonde groei, een gezonde huid, een verbeterde algehele gezondheid en de afweer van ziektes, zijn onder meer de voordelen van puur eten.

Vandaag de dag consumeren wij zoveel bewerkt voedsel, dat er veel ziektes ontstaan uit deze slechte levensstijl. In feite rapporteren de meeste gezondheidsinstanties onderhand alarmerende berichten erover, dat bewerkt voedsel de belangrijkste oorzaak van preventieve chronische ziekten is, die een vroege dood kunnen veroorzaken.

In tegenstelling tot geraffineerd en bewerkt voedsel komen er met de puur eten dieet geen ongunstige gevolgen voor het lichaam. Het brengt zelfs een verscheidenheid van positieve effecten, zoals de inname van alle belangrijke voedingsstoffen en natuurlijke energie, de twee eigenschappen, waar het lichaam en ook de geest het meest naar hunkert.

Kan Puur Eten de huidgezondheid verbeteren?

Het antwoord is een dikke JA, natuurlijk!

Als jij je huid stralend en mooi wilt hebben en houden, als de gevolgen van het te snel verouderen van je huid je afschrikken, dan is het zeker raadzaam om de puur eten dieet te gaan volgen. Het voedsel ervan bevat essentiële voedingsmiddelen die de huid gezond houden, laten stralen en vooral jonger laten uitzien. Ook acne en onzuiverheden verdwijnen als sneeuw in de zon.

Beste PUUR ETEN voedsel voor de Huidgezondheid

  • Bosbessen – Elke dag een kleine dosis van deze kleine smakelijke traktaties zullen de rimpels van de huid houden. Bosbessen zijn uitzonderlijk rijk aan anti-oxyidanten die het lichaam van de schadelijke gifstoffen bevrijden, die voortijdige veroudering veroorzaken. Antioxidanten zijn verantwoordelijk voor het voorkomen van voortijdige cel-schade van de huid door vrije radicalen uit te schakelen.

  • Amandelen – Deze noten zijn rijk aan magnesium, amandelen optimaliseren de bloedtoevoer naar de huid. Ze zijn ook een rijke bron van vitamine E, welk bekend staat om zijn antiveroudering eigenschappen. Amandelen zijn ook nog eens gevuld met andere anti-oxidanten die noodzakelijk zijn om de vitamine E aan te vullen.
  • Boerenkool – Boerenkool is een super food, welk een overvloed aan gezondheidsvoordelen heeft. Als jij je huid gezondheid wilt verbeteren, dan is dit echt een must have in je dieet. Boerenkool is rijk aan vitamine K welk voor het verwijderen van ontstekingen in het lichaam en daarmee ook in de huid zorgt. Elke dag een portie boerenkool eten zal je huid zacht en gezond houden.
  • Avocado –Wie houdt niet van guacamole? Avocado’s bevatten een heleboel gezonde vetten, waaronder Omega 6. Deze vetzuren zijn er verantwoordelijk voor om de huid op een natuurlijke wijze te voeden. Als je veel avocado’s eet, heb je geen vochtinbrengende crèmes meer nodig. Avocado’s bevatten ook lecithine welk de bloed cholesterol level lag houd.
  • Peterselie – Hoewel de peterselie hoofdzakelijk wordt gebruikt om de borden te versieren, is het meer waard dan als een aardige maaltijdtoevoeging te fungeren. Peterselie bevat een combinatie van chlorofyl, vitamine A en vitamine C, die de huid geneest.Onze huid werpt dagelijks dode huidcellen af en wanneer het lichaam niet genoeg voedingsmiddelen heeft om nieuwe huidcellen te maken, ziet de huid er vaal en ongezond uit en beschadigt makkelijk. De voedingsmiddelen die in peterselie zitten, kunnen de huid in zijn verjongingsproces helpen en dat maakt het voor de huid makkelijker om te genezen.

Ook belangrijk: Als jij je huid gezond en mooi wilt houden, drink dan dagelijkse een overvloed aan water om de hydratatie te verbeteren.

Voeg niet alleen deze 5 voedingsmiddelen, maar een hele variatie van puur eten aan je dieet toe, om een stralende huid te hebben en een algemeen gezonder en fitter lichaam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.