Makkelijk afvallen

Levenslang Gezond Slank – Het Boek

Levenslang gezond slank met dit boek

Het is zover, mijn boek is klaar en gepubliceerd. Met liefde, passie en de nodige kennis heb ik alles op het rijtje gezet wat je moet weten om levenslang gezond slank te worden en blijven. Over 2 a 3 weken ligt dit boek in elke online winkel van Nederland en België. Mijn favoriete webshop is Bol, ook daar komt die. Tot die tijd kun je het alvast hier verkrijgen.

 

00000000000000

Ik ben niet de werelds beste verkoper, ik ben niet eens goed in grafische zaken, toch heb ik een mooie cover. Ik ben wel goed in alles wat je nodig hebt om levenslang gezond slank te zijn, zonder enig gemis.

Dus bij deze mijn onhandige manier om dit boek met professionele teksten, tips, hulp en recepten onder jullie aandacht te brengen.

Om te beginnen ben je eigenlijk al goed bezig met dit boek. Meer als alles wat erin staat heb je niet nodig. Je leert waar het altijd verkeerd ging, je leert het beter te doen, je vind alle calorielijsten op de eetmomenten gesorteerd en behalve goede informatie krijg je ook nog eens meer als 60 recepten. De recepten zijn gesorteerd vanaf het ontbijt tot de avondsnack.

Je moet wel van eten houden, want dat ga je 6 keer per dag doen. Je eet wat goed voor je is, je hebt recepten tot je beschikking met calorieën aantallen en de nodige informaties , zodat je gauw je eigen recepten kan maken . Eens je het hele systeem beheerst zal jij je vrienden, familie, collega’s en wat je nog tegen komt stijl achterover laten staan. je slankt af met gigantisch lekkere recepten. recepten die je hen ook kan voorschotelen. Genieten, gezond leven en afvallen, wat wil je nog meer.

Denk niet dat jij de enige bent, die wil afvallen. veel waarvan jij denkt, je bent slanker als mij willen dit ook. Ze willen net als jij goed en gezond en vooral blijvend afvallen. Je vrienden en alle mensen die je kent, zijn misschien bezig om zich zelf uit te hongeren of koolhydraten vrij te eten. Dit is niet goed, maar geloof mij, veel meer zijn met diëten bezig als je denkt.

Dat eeuwige diëten moet nu eens een keer stoppen, ook voor je vrienden en kennissen. Het is gewoon vermoeiend, slecht voor je levensverwachting en zeker voor je uiterlijk. Soms ben je iets dikker beter af, want dan zien je huid, haar en nagels nog goed uit. Je darmen, nieren, milt, lever en noem maar op zijn zeker niet blij met als dat continue onvoldoende voedingsstoffen aanleverende levenspatroon. Het permanente uitproberen van elke dieet die je tegenkomt, zorgt voor wallen onder je ogen, meer rimpels en dof glansloos haar. Nu zou ik bijna de afbrekende nagels vergeten. Nee, dit moet echt stoppen.

Leef gezond, leef bewust, leef lang door goed en verantwoord te eten. Niet continue diëten, dat is echt slecht voor je lichaam en geest. Oké ook in dit boek moet je eerst diëten, je wilt immers van je ongezond opgebouwd vet af. Maar dan ben je er ook klaar mee. je weet hoe je moet leven, je hoeft je niks meer te ontzeggen, je gaat gewoon anders met eten om. Je weet hoe jij je lichaam en geest optimaal voed.

Na, misschien ben ik een betere verkoper als ik dacht, maar dan ook alleen omdat ik vol passie zit met alles wat ik je wil leren. Ik ben niet alleen overtuigt van alles wat in mijn boek staat, ik weet dat het werkt. Ik gun dit echt iedereen.

Koop mijn boek Levenslang Gezond Slank en je zult levenslang gezond slank worden en blijven. Uiteraard moet je het wel lezen en naleven, alleen kopen is niet genoeg lol .

Laat mij vooral je ervaringen weten, mail mij als je ergens twijfel over hebt of een vraag hebt. Ik sta voor je klaar, ik help altijd want ik wil echt dat jij gelukkig wordt met je lichaam. Go, maak je lichaam en ziel gelukkig.

Levenslang Gezond Slank

Nu zou ik je graag een korting willen geven omdat je het boek via deze blog koopt, maar in Nederland zit je vast met een vaste boekenprijs.  Wel kan en mag ik je begeleiden op je weg naar een stralend nieuw permanent slank leven en dat zal ik zeker doen.

Schrijf je in , in mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogde van nieuwe recepten, nieuwe informatie en vooral heb je dan altijd contact met mij voor alles wat je wilt weten. Schroom niet om mij iets te vragen, ik ben er gewoon voor je.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.