Paleo Dieet

Paleo Dieet – Snel of Blijvend Afvallen

De Paleo Dieet kent net als elke dieet een turbo stand. In de Turbo-stand houd jij je precies aan de extra strenge voedingslijst en je valt super snel af. In de realiteit echter willen wij niet alleen snel afvallen, maar ook geen bijwerkingen hebben en vooral geen JoJo effect.

De turbo-stand van elke dieet geeft bijwerkingen, net als bij de caloriearme dieet de extreem lage calorietoevoer bijwerkingen geeft. De bijwerkingen zijn overal hetzelfde: Moeheid, lusteloosheid, veranderd darmgedrag, droge of vale huid, glansloos haar, maar de kilo’s vliegen er wel van af. Maar dan komt het moment dat je weer vrijer mag eten en dat is meestal het moment dat een aantal kilo’s terugkomen.

Dat is precies het moment dat veel opgeven. Het maakt niet uit welke dieetform ze gebruiken, dit is echt overal hetzelfde. Want ze willen kilo’s blijven verliezen niet aan komen of stilstaan. Wanneer dit moment komt hangt af van wat je eerder hebt gegeten, de hoeveelheid en de samenstelling, wat je weegt en wat je lengte is.

De turbo stand is goed als jij je lichaam in een keer goed wilt trainen naar een betere lijfstijl en daardoor makkelijk naar de blijvende stand doorstapt en volhoud.

Bij de blijvende variant van de paleo dieet is dat anders, je begint gewoon normaal met een normale paleo dieet en valt geleidelijk en met regelmaat af. Je ziet niet in 2 weken enorme resultaten, maar je huid en haar varen er wel bij, je wordt energieker en voelt je in het algemeen gewoon super.  Je valt ook gelijk af, maar in een rustig tempo welk je lichaam enorm waardeert. Het mooiste in nog wel, dat dit gewichtsverlies echt blijvend is en je brengt naar een mooi slank figuur, welk nooit meer dikker wordt. Je stofwisseling functioneert optimaal en de vetverbranding gaat op hoge toeren.

Weinig tijd om te koken? Probeer dan dit Saladegerecht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.