Gratis Lessen

Review – Het Thuis Trainen Programma

Het Thuis Trainen programma – review  – 5 van de 5 sterren

Het begin : Recent kwam ik een Thuis trainen programma tegen, welk mij erg aansprak. Wat mij bijzonder goed beviel, was het aanbod, dat als ik mij gratis inschreef ik 7 gratis Work-Out’s zou krijgen. Uiteraard scheef ik mij in en kreeg direct een link waarin ik een proefaccount kon maken.

Nu dacht ik eigenlijk, dat ik de video’s gewoon ergens kon bekijken, mij inschrijven voor een proefaccount vond ik ergens een beetje eng. straks hang ik ergens aan vast dacht ik. Maar omdat ik dit programma erg interessant vond en ook niet gauw mij ergens in vast laat zetten, maakten ik de proefaccount toch aan.

Maar in plaats van, dat ik de video’s gelijk kon bekijken, moest ik eerst een profiel invullen. Na, dat deed ik dan ook maar, want nu wilde ik toch echt de gratis video’s zien. En ja, eindelijk kwam ik bij de gratis Work-Out’s. Het was even vertrouwd worden met de pagina, maar toen ik alles door had, was ik zeker blij dat ik de stappen had genomen.

Het programma: Op de site zijn er 8 work-out programma’s met meerdere video’s te vinden, maar alleen 4 ervan zijn gratis. Bij de rest verschijnt er de melding van dat je moet upgraden om ze te zien.

Een keer vertrouwd met de site zijn die gratis lessen makkelijk te vinden. Wat het zo bijzonder maakt is dat het niet gewoon fitness video’s zijn, maar echt complete Work-out’s met warming up, de work-out zelf en een cool-down. De cool-down heeft hij de naam antispierpijn work-out gegeven. Ook geeft hij aandacht aan een rust na de oefening door middel van een simpele maar efficiënte meditatieoefening.

De jonge, erg aantrekkelijke leraar Jerry legt alles uitgebreid en duidelijk uit. Je merkt gelijk dat hij weet waar hij over praat. Hij hecht er erg veel belang in, dat de oefeningen correct en veilig uit gevoerd worden en is duidelijk erg begaan met de mensen die van hem willen leren om fit, gezond en slank te zijn.

Bevinding: Op mijn leeftijd vind ik een jonge leraar een klein beetje eng, maar gezien dat hij mij gelijk het gevoel gaf dat ook ik fit kan worden op een gezonde manier, was ik daar gauw overheen.

De lessen zijn professioneel, veilig en efficiënt. De feedback werkt super en zodra je over wilt stappen op het echte programma heb je ook nog eens een 30 dagen geld terug garantie.

Dus voor mij is het een volmondig JA op dit Thuis Trainen Programma, zeker omdat ik nog de tijd en nog de zin heb door wind en weer naar de sportschool te gaan, maar toch een optimaal werkend trainingsschema wil met persoonlijke aandacht. Zelf in de gratis versie zit al enorm veel aandacht en professionaliteit.

Dus als je lekker thuis gecoacht wilt worden, fit wilt worden en gezond slank wilt worden ga voor het  Thuis Trainen Programma van Jerry.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.