Eiwitrijk dieet

De Beste Diëten

Als ik alles op een rij zet, komt het er toch op neer dat de Paleo en Eiwitrijke Diëten de meest aangename en bevredigende levensstijl bieden. Beide bevatten ingrediënten die de vetverbranding maximaal blijven stimuleren en bij beide is er geen sprake van honger of gemis.

Bij de meeste diëten blijft het hongergevoel tot er een mate aan gewenning is bereikt.  Helaas bereikt het lichaam dan ook een staat van gewenning en val je niet meer af. Je blijft de hele dag verlangen naar eten en als iemand voor je ogen iets lekkers eet wil jij het ook. Als je alles hier hebt gelezen, dan weet je dat, als je verlangd naar eten, maar het jezelf ontzegt, je lichaam op een sparvlam gaat om jouw reserves te bieden.

Ons normaal eten bestaat merendeels uit voeding met weinig voedingsstoffen die er alleen maar voor zorgen dat je meer wilt eten. De meest gebruikte kolenhydraten zijn meestal snel verwerkt en dan ontstaat er een schommeling in de bloedsuikerspiegel. Denk hierbij aan suiker, wit brood, patat e.a.

Ik voor mij weet, als ik op reis ben en geen tijd heb om goed te eten en snel een hamburger en patat naar binnen werk, ik gegarandeerd vol zit, maar een uur later moe ben en de kasten doorzoek. Ik heb dan een onstilbare trek en weet soms niet eens waarin.

Maar om terug te komen op de beste diëten, dat zijn dus die diëten, die je altijd en overal kan volgen. De beste dieet is en blijft een goed levensstijl te hebben. Ook ik zondig af en toe, maar merendeels houd ik mij aan een dieet met alleen gezonde kolenhydraten. Zoals je hoort is af en toe zondigen dus niet schadelijk, alleen die dag weet je weer waarom je deze levensstijl hebt.

De altijd maar aanwezige ellendige trek in lekkers, altijd maar op zoek naar iets te snakken is dodelijk voor een gezond en slank lichaam. Bij een normale dieet al helemaal, want dan mag je helemaal niks.

De Paleo en de eiwitrijke dieet maken korte metten met deze strijd, puur omdat je lichaam optimaal wordt gevoerd en aan al je behoeftes wordt voldaan. Je lichaam en geest zijn beide tevreden en ook zonder extra beweging verbrand je overtollig vet. Eigenlijk hebben beide diëten veel gemeenschappelijke componenten, maar wel verschillende recepten en een verschillende oersprong . Voor mij horen beide bij de beste diëten, de keuze is aan jouw welke je meer aanspreekt,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.