Eiwitrijk dieet

Snel afvallen voor Valentijnsdag

valentijn

 

Valentijnsdag, de dag van de liefde. De dag dat je op je mooist wilt uitzien. 14 februari is al gauw, dus als je snel wilt afvallen is haast geboden . Snel afvallen kan alleen met een goede dieet die snel een paar kilo eraf haalt, maar je ook een stralend uiterlijk geeft. Een crashdieet is hiervoor niet geschikt, omdat je huid er faal uit zal gaan zien en je haar er futloos bij gaat hangen. Ook heb je kans dat je nagels breken of dat je een uitslag krijgt vanwege vitaminegebrek.

De beste manier die ik op dit moment ken is de Vitadis dieet. Een eiwitrijk dieet waarin je in 10 dagen 3 tot 6 kilo kan afvallen en toch op je best uitziet. Dit omdat je lichaam, huid, spieren, haar en nagels niets te kort komen.  De Vitadis dieet kan je zelf langere tijd uitvoeren. Na Valentijnsdag duurt het niet meer lang voordat het mooie weer er weer aankomt en je in luchtige kleding goed voor de dag wilt komen. Je kan er elke week 3 tot 6 kilo mee afvallen zonder honger en stress.

Bij de Vitadis dieet ontvang je producten in form van shakes, repen, soepen, snacks, pasta’s, omeletten, pannenkoeken en nog veel meer, waarmee je 5 maaltijden per dag kunt vullen. Je hoeft alleen nog zelf avondeten te koken, maar daarvoor ontvang je smakelijke recepten. Verder ontvang je tips, steun en professioneel advies van een coach.

snacks

 

Gezond afvallen en toch lekker eten is dankzij deze dieet mogelijk. Je zult geen gemis voelen, je lichaam krijgt optimale verzorging en je uiterlijk gaat er enorm van vooruit. 6 maaltijden per dag, waarbij je zelf maar 1 keer per dag zelf werk hebt omdat alles andere via een pakket naar je toegezonden wordt.

totaalafbeelding1

 

Je bent nog net op tijd om een paar kilootjes af te vallen en er stralend uit te zien op Valentijnsdag. Verras je liefje met jouw liefde. Laat je liefje trots op je zijn en opnieuw verliefd worden.

Eiwit zorgt ervoor, dat je maag langer vol zit en je spieren meer energie verbruiken. Zelf in je slaap val je af omdat spieren nooit helemaal slapen en het eiwit ervoor zorgt dat ze optimaal gevoed worden. Dus je stofwisseling is versnelt, waardoor sporten geheel niet nodig is en honger niet nodig is en trek in iets lekkers hebben gewoon mag. Je eet zelfs na de avondmaaltijd nog een lekkere snack.

Duur is het zeker niet gezien je minder boodschappen hoeft te halen en normaal ook een avondmaaltijd kookt. Het pakket is er voor 10 dagen, dus niet alleen voor een week. Bestel vandaag nog de Vitadis dieet. Hoe eerder je begint om zo meer succes je zult hebben met Valentijnsdag.

wat-kost-vitadis1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.