Eet de helft dieet

Eet de Helft Dieet

De eet de helft dieet is heel makkelijk : je eet gewoon de helft van wat je normaal eet. Dus als je  normaal s’morgens 4 boterhammen eet, eet je nu 2. Bij alles wat je normaal eet, eet je alleen de helft ervan nog. Dus ook als je normaal een zak chips per dag eet, nu alleen een halve zak, Je avondeten bestaat uit de helft vlees, groentes, aardappelen, pasta en toetjes van wat je normaal eet.  Haal je een patat mayo, dan eet je ook daarvan maar de helft. Chocolade, snoep, snaaks, gebak, taart, de kaasplank, de vette snacks o.a. het geldt voor alles.

Dit houdt dus in, dat jij jezelf niks ontzegt qua voedsel, maar wel qua hoeveelheid. Op zich is dit ook een crashdieet, dus ernaar kan je weer extra aankomen. Maar! je maag verkleint in de tijd, dus je zult misschien niet meer je eerdere hoeveelheden eten ernaar.  Dit geldt echter ook voor wat je drinkt. Dus je kan alcohol, frisdrank,  koffie met melk en suiker, zoete sap e.a. blijven drinken, maar ook daarvan alleen de helft.

Hiervoor moet je wel weten wat je normaal zoal drinkt en eet. Dus een voorbereiding is handig. Schrijf een week EERLIJK alles op wat je eet en drinkt. Denk eraan niemand ziet wat je opschrijft en als je schommelt met de waarheid werkt de eet de helft dieet natuurlijk niet.

De Eet de helft Dieet kost nogal wat discipline en in begin zal jij je misschien een beetje moe, hongerig en lusteloos voelen. Aan de andere kant echter is het fijn om alles gewoon te kunnen blijven eten en drinken wat je lekker vindt en waar je zo van geniet. Het stoppen na de helft van iets zal niet meevallen, maar went gauw. Ook kost deze dieet niks, in tegen deel, je bespaard op veel de helft. Helaas kan je meestal geen halve patat mayo bestellen, dus dat wordt wel de rest weggooien en bespaard geen geld.

Een betere variant hierop is, om gewoon iets te minderen een kwart of 20%, maar dat is bijna niet te doen en erg onoverzichtelijk. Ook val je dan langzamer af al dan wel blijvend, maar het beloningsgevoel blijft in begin uit.Met de eet de helft dieet zal je in begin snel veel kilo’s kwijtraken, dan een tijdje blijven staan en dan weer afvallen, al dan wel niet erg snel. Hoeveel je ermee kwijt raakt ligt aan het gewicht en de lengte wat je hebt en welk gewicht je teveel hebt.

Een extra voordeel is ook, je hoeft niet anders te koken, geen andere boodschappen te halen, je gezin of wie er ook met je mee eet zal geen verschil merken. En als je daarna niet weer in je oude eetpatroon terugvalt, dus eten wat je normaal deed, kan het zelfs een blijvend gewichtsverlies worden.

Hoelang je dit kunt blijven doen hangt voor een groot deel af, van wat je normaal eet. Het is belangrijk om alle voedingsstoffen binnen te krijgen, neem dus desnoods een vitaminepreparaat al blijft een goed uitgebalanceerd voedselpatroon altijd de beste manier

 

 

 

Categorieën:Eet de helft dieet

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.