Makkelijk afvallen

Levenslang Gezond en Slank en toch Diëten?

Hoe gezond wij normaal ook leven en ook al zijn wij gelukkig met ons eetpatroon, er zijn momenten waar het niet mogelijk is om daaraan te voldoen. Af en toe zoals met feestdagen en vakantie letten wij niet op een gezonde levensstijl, dus  kweken wij extra kilo’s  en willen er weer snel van af.

Een dieet volgen mag dan, om snel een paar extra kilo’s kwijt te raken, maar deze dieet moet je ook een fijn leven geven. Je lichaam en geest moeten tevreden zijn en toch de overtollige kilo’s verwijderen zonder ze ernaar weer dubbel terug te krijgen.

Voor een levenslang gezond en slank lichaam blijft het noodzakelijk om een gezonde en plezierige instelling tot eten te hebben. Ook bij het diëten is dit noodzakelijk. Zorg ervoor dat tijdens het diëten alle behoeftes bevredigt worden. Dus geen hongergevoel, geen urenlange fitnessoefeningen en geen onbevredigd gevoel in lekkers. Hoe bereiken wij dit ? Simpel door het lichaam en de geest te geven wat nodig is ook tijdens een dieet.

Dus een verzadigd gevoel, aangepaste bij je leven passende  beweging en bevrediging van het lekker trek gevoel. Daarbij moet natuurlijk ervoor gezorgd worden , dat alle noodzakelijke voedingsstoffen, vezels en bouwstenen genuttigd worden. Een crash dieet mag daarom alleen tijdelijk gebruikt worden, want het geeft niet alles aan het lichaam wat nodig is. Helaas geeft het ook geen bevredigend gevoel, alleen moeheid, spanning en de kilo’s zijn  als je niet oppast veel te snel terug.

Ik zal  hier op deze blog  een paar diëten bespreken, met voor- en nadelen.

 

 

Categorieën:Makkelijk afvallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.