Makkelijk afvallen

Bewust eten en drinken

groene kruiden helpen bij het afvallen

Stap 1 – bewust eten en drinken

Als goed is heeft iedereen hier nu genoten van zijn weekend en heerlijk gegeten en gedronken. De vakanties zijn afgelopen en in die tijd zijn de lastige kilo’s weer in het lichaam gekropen. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat wij van het leven genieten, maar merendeels gebeurd het door te veel, verkeerd of onbewust te eten en te drinken.

Om te beginnen wil ik jullie vragen om een week lang alles wat jullie hebben gegeten en gedronken, eerlijk op te schrijven . Elk snoepje , hapje, kroketje telt mee. Bij veel mensen komt overgewicht voornamelijk omdat zij verkeerd drinken. Dus niet alleen het eten moet opgeschreven worden, maar ook elk slokje drinken, En je kan gerust eerlijk zijn, niemand anders als jij zal het lezen. Ik vraag dus ook niet mij te vertellen wat je opgeschreven hebt. Het doel hiervan is om je bewust te worden, wat je zoal de hele dag eet en drinkt.

Soms denken menen dat ze niet veel gegeten of gedronken hebben, maar na een week opschrijven komen ze dan toch voor verassingen te staan. Nog een keer wees eerlijk en oprecht tegen jezelf. Door je ervan bewust te zijn wat je eet en drinkt krijg je de mogelijkheid om af te vallen gewoon door het te weten. Dus ga niet op dieet, eet zoals je altijd eet,  Als deze week om is ben je al op een goede koers na een gezond uiterlijk, zonder pillen, diëten en hongeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.