Makkelijk afvallen

Eurovisie 2014 – magere presentatrice

BM

Ik kijk nu al jaren Eurovisie, altijd leuk de spanning en het kiezen van je favoriet. Als Nederland meedoet probeer ik er wel VOOR te zijn, helaas dit jaar vond ik enkele andere deelnemers beter. Maar wat mij enorm irriteerden was dat de presentatrice een beetje op een  huid en botten figuur leek.  In het huidige tijdperk en er zijn er zat studies over, zijn TE magere vrouwen taboe op TV.  Ook het outfit van deze dame laat veel te wensen over.

Een gezonde Nederlandse vrouw kan zich niet meten aan deze ziekelijk ogende vrouw, dus ik vraag mij echt af, waar het verstand van diegene die erover ging zat. Misschien even grof gezegd in zijn broek met ziekelijke ideeën over schoonheid. Zulke mensen houd je helaas, ook mensen die extreem dik supermooi vinden en desnoods de vrouw veel eten geven ( de voeders)

Het onderstaande plaatje laat een jurk zien die geheel niet flatterend is voor deze dame. Lijkt of de jurk zonder de grote bloem zou afzakken.

eurovisiu2

 

Ik zou werkelijk graag jullie mening hierover horen, ik zelf vond dit een zwaar negatief onderdeel van de Eurovisie. Oké het is ook aanvechtbaar waarom de vrouwen altijd mooi moeten zijn, maar zelfs mijn oog wil wat tijdens de Eurovisie. Deze is alles behalve mooi. Ze is een slecht voorbeeld voor een gezond vrouwbeeld. Mager  als je lichamelijke of geestelijke problemen hebt oké, maar om nu dit als De mooiste vrouw van 2014  te presenteren gaat mij echt te ver.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.