Makkelijk afvallen

Bakvet van Becel – wel of niet goed bij het afvallen

vet om mee te bakken

Vandaag heb ik van Becel een pakket ontvangen om bakvet te beoordelen. Het is niet zo dat Becel mij zelf heeft benaderd, maar ik test al jaren producten via de Trnd Website. In het belang van goede ingrediënten tijdens een juiste levensstijl hoort uiteraard ook bakvet. Nu had ik vandaag nog geen mogelijkheid om het zelf te testen omdat het de tijd van mijn man was om te koken.

Ik hoorde hem wel roepen, dat dit vet niet spetterde en de hamburgers mooi bruin maakte, maar gezien ik geen kant en klare hamburgers eet, kan ik daar dus geen beoordeling uit halen.

Even terzijde, mijn man heeft hoge bloeddruk, teveel cholesterol en een verhoogde hartslag, de dokter wilde liever dat die mijn eten zou eten, gezien ik gezond als een vis ben, maar mijn man is eigenwijs en dom. Gek hé, een gezin wat apart van mekaar kookt, de kids en ik en mijn ongezond etende man, die voor geen goud te overtuigen is dat de dokter misschien gelijk heeft, als die zegt dat die ongezond bezig is. Bij deze, mijn man sport elke week als het moet, hij is militair, slank, gespierd en super dom. Zijn levensverwachting is dan ook laag volgens  de dokter, maar hij lacht erom, gezien die zich fit voelt en hoe boos ik ook wordt, hij luistert gewoon niet. Sorry dit moest mij even van het hart, ik hou van hem, maar kan hem niet veranderen.

Voor de kids en mij maakte ik vanavond iets waar geen bakvet voor nodig was, dus mijn eigen beoordeling komt later.

Categorieën:Makkelijk afvallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.