Mentaal afvallen

Slank voor de zomer

slank voor de zomer

 

De zomer komt eraan, de regen nu zorgt voor de plantjes in de tuin en op het veld, maar over kort of lang is de zon weer de baas
Korte rokjes, leuke outfits, bikini of badpak staan leuker met een gezond figuur, maar dat is niet in een super korte tijd te bereiken. Onderhand zullen jullie wel al de zogenaamde wondermiddeltjes uitgeprobeerd hebben en weten dat alleen een gezonde levensstijl het echte resultaat brengt.

Ik weet uit eigen ervaring hoe verleidelijk het klinkt, om met het innemen van een super-ingrediënt of een of andere pil in no-time een wonderbaarlijk mooi figuur te ontvangen.  Was het maar waar, wat ons allemaal zo vaak wordt belooft, maar het enige wat ervan afneemt is de inhoud van onze portemonnee. 

Ach ja leergeld hebben wij wel vaker in ons leven betaald, als wij er maar van leren. Kortom, alleen een gezonde levensstijl tast nog ons lichaam en nog ons geld aan. Nu even als de gek op de fitnessschool bezig gaan helpt ook niet meer voor deze zomer en hoort ook niet bij een gezonde levensstijl.

images-2

Gelukkig hebben veel van jullie op tijd ingezien, dat het een stuk leuker is om met een gezond en mooi figuur deze zomer tegemoet te gaan. Maar niet getreurd voor die, die nu pas beginnen, er valt nog veel te bereiken voor het echte zwemweer begint. Je kan in ieder geval een stuk slanker gaan zwemmen en van leuke outfits genieten als je nu met het echte plan begint. Elke dag die je wacht, voegt een extra dag toe, tot je mooi bent en blijft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.