Makkelijk afvallen

Eetgewoontes in Duitsland

Morgen ga ik voor een paar dagen op een eetavontuur naar Duitsland. In Duitsland  houden de mensen van goed eten en veel drinken. Het is nu aspergetijd, dus er komen veel calorierijke gerechten op tafel. Wat maakt het verschil dat ze zo leven in dat land en toch niet echt dik worden. Wat ook bewonderenswaardig is, dat daar nooit ruzies tijdens een feest ontstaan, dat heb ik in Nederland toch vaak anders meegemaakt. Dus het onderzoek gaat erom, hoezo zij zo leven en toch niet aankomen en waarom ze niet bang zijn van het leven te genieten met lekker eten en drinken.

De kruiden en kooktechniek neem ik aan, net als in Japan en Italië, maar dat ga ik dus even uitgebreid onderzoeken. Jullie horen van mij als ik terug ben. Maar verwacht geen wonderen, er zijn nog heel wat landen te onderzoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.