Makkelijk afvallen

Dood omdat zij dun wilde zijn

Nu bijna een jaar geleden is mijn beste vriendin overleden. Ze was een schitterend mens die altijd eerst aan anderen dacht en dan pas aan haar zelf.  Ze had 3 kinderen die nu moederloos zijn, vanwege haar wens om dun te zijn. Ze is dood.  Begraven en na een jaar in het graf zeker wel dun.

Ik ben dus nog steeds boos, omdat zij de liefste mens op aarde was. Ja, ze was dik, maar iedereen vond haar mooi. Ze probeerde de ene dieet na de andere, viel even af, kam weer aan. Haar laatste hoop was een maagverkleining. Ze had ook dun kunnen worden met mijn ideeën van een dieet. Ik werd er zelfs ook dun van. Ze geloofde er niet in, een Sonja bakker en Dr nog wat waren veel ervarener en geleerder als ik, maar hen diëten hielpen haar niet. Ze werd er alleen maar dikker van en luisterden nooit naar mij. Ik heb het zo vaak geprobeerd, zo vaak haar mijn recepten laten zien en proeven, ze geloften mij gewoon niet.

Mijn ideeën werken,  je hebt alleen soms iets geduld nodig en dat ik slank was was niet genoeg bewijs. Een maagverkleining is tegenwoordig normaal en geeft geen complicaties. Zij ging eraan dood. Dood! Dit woord doet zoveel pijn, omdat het niet nodig was geweest. Ze is dood, ondanks dat ze zelfs met een steviger lichaam mooi was en van binnenuit straalden. Ze had op het laats niets anders meer in gedachten als dun zijn. Ze was gestopt met leven al voor haar dood.

Ik heb geen idee of de pijn in mijn hart ooit minder wordt, maar dankzij haar bestaat deze blog.

Categorieën:Makkelijk afvallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.