Mentaal afvallen

Afvallen – Invloed op je borsten

borsten tijdens afvallen

 

Het grootse probleem bij het afvallen is, is dat je als eerste dunner wordt op de plekken die je niet dun wilt hebben. Je borsten zijn daar het beste voorbeeld van. Iedere keer als je met een crash dieet afvalt, gaat het niet van je buik of heupen af, maar van je gezicht en je borsten.  Op de weegschaal weeg je minder, maar je kleren zitten nog steeds strak.

Radicaal afvallen zonder plan geeft je dus geen goed gevoel. Ja, je kan juichen omdat de weegschaal ineens minder kilo’s aangeeft, maar je uiterlijk gaat er dus niet van vooruit. Het ergste is nog wel, als je daarna weer aankomt, dan nestelen zich de kilo’s weer op de verkeerde plekken en je borsten blijven verschrompelde peren. Je gezicht vertoont meer rimpels, al ben je nog zo jong. Radicale diëten drukken altijd een stempel op je uiterlijk.

Gezond en verantwoord afvallen houdt in dat je huid stralender wordt, je haar gaat glansen en je borsten in de juiste verhouding met je lichaam zitten. Met een gezonde levensstijl ben je verzekerd van een mooi uiterlijk. Ja oké, dit gaat niet in 3 dagen gebeuren, maar sloopt je huid en lijf ook niet. Je hebt wel gauw resultaten, die ook nog eens permanent blijvend zijn.

Dit is waar het mij om gaat. Dit is waarom ik deze blog heb gemaakt en blijf bjwerken. Na jaren telkens weer teleur gesteld te worden weet ik nu hoe ik een mooi figuur kan hebben met een gezonde uitstraling. Ga ervoor, ook jij kan het! Levenslang mooi is geen Utopia, maar echt haalbaar.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.