Ingrediënten

Natuurlijke producten voor een stralend uiterlijk

katrelaxAf en toe jezelf verwennen is erg belangrijk. Dat komkommers erg goed zijn om op de ogen te leggen weet iedereen, maar er zijn heel wat meer mogelijkheden om natuurlijke producten te gebruiken voor een stralend uiterlijk. Neem nu mango en avocado. Heerlijk om te eten of in gerechten te gebruiken, maar de schillen hoeven niet weggegooid te worden.

De mangoschil bevat enzymen die diep in je huid doordringen. Leun relaxt achterover en leg de schillen op je gezicht. Wrijf ze over je huid heen als je niet echt de tijd of geduld hebt  om relaxt te liggen. Laat het een uurtje inwerken en spoel daarnaar je huid met water.  je merkt direct dat je huid zuiverder en zachter is.

De schillen van de avocado werken een beetje als een vet masker. Leg de schillen op je gezicht of wrijf je huid ermee in, net als met de mangoschillen en laat ook die een uur inwerken. In combinatie zijn beide ingrediënten schitterend, maar kunnen ook afzonderlijk gebruikt worden. Het zijn natuurlijke producten die je eigenlijk niets kosten maar zorgen voor een stralend uiterlijk.

De bladeren van een tomatenplant kan je koken en met het kookvocht onreinheden zoals acne of uitslag van welke aard dan ook bestrijden. NIET DRINKEN, dit is alleen te gebruiken op de huid en niet op zware wonden.

Salie zorgt voor je tanden, peterselie voor je adem, rozemarijn voor je hart en longen, knoflook voor je bloedsomloop, kamille voor ontstekingen, pepermunt voor de gal en de lever. Allemaal natuurlijke producten die wij in ons eigen tuin kunnen kweken die zorgen voor een stralend uiterlijk en weinig kosten. Zo zijn er heel wat meer kruiden en hulpmiddelen te noemen die ECHT iets voor je lichaam, huid en haren doen, maar de bedoeling is dat je het zelf uitzoekt en zodoende gelooft. Ik kan je wel van alles vertellen, probeer het , doe onderzoek en je hebt een nieuwe leuke hobby die ervoor zorgt dat je levenslang stralend mooi bent door middel van natuurlijke producten.

Categorieën:Ingrediënten, Ontspanning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.