Gezond eten

Wat is hier goed en wat slecht aan?


foute levensstijlZoals jullie al konden raden, is hier niets goeds aan. Niets wil ik niet zeggen, de kleuren van de foto passen goed bij mekaar.

Eten op de bank is de eerste fout, hoog waarschijnlijk kijkt deze man ook nog eens naar sport.  Sommige theorieën zeggen dat je intens inleven in sport, je hersenen aanzet tot spiercontracties. Dus kijken voelt en werkt als sporten. Helaas werkt dit alleen als je ook echt geconcentreerd bent. Eten op schoot een biertje erbij zijn al veel te veel afleidingen.

Af en toe moet je jezelf enorm verwennen. Dit echter breekt alle regels. Behalve dat het vet en slecht bij mekaar passend voedsel is, is het drinken van bier en kijken naar de Tv nog eens een extra doods-nagel op je mooie figuur.  De kleding van de meneer laat al zien dat hij er lak aan heeft.

Snakken bij het sport kijken is best oké, maar niet gelijk drie maaltijden ineens gebruiken. Dit boordje lijkt onschuldig, maar geeft de stofwisseling het idee dat er ineens een voedselvoorraad moet worden aangelegd. Suikers en vet vieren hoogtij op dit eetmoment. Je lichaam denkt simpel, als je zoveel teveel eet,  ben je bezig met een voorraad aan te leggen en is het willens om te helpen. Voedsel is immers gauw schaars.

Categorieën:Gezond eten

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.