Gratis Lessen

Voorbereidende Les 3

geen stress alles komt goedHet begin van je nieuwe leven is dichtbij, je begint bang te worden. Dat hoeft niet. Je nieuwe levensstijl zorgt er juist voor, dat je alles beter aan kunt. Stress is misschien altijd aanwezig, maar beter te verdragen als je lekker in je vel zit.

Zoals al eerder gezegd, pak een papiertje, teken daarop je toekomstige IK. Schrijf even een paar dagen op, wanneer en waarom je eet. Bekijk of er enige regelmaat in zit, of dat in de meeste gevallen je snel snel iets naar binnen schuift en s’avonds eindeloos snakt. Vraag je af waarom je s’avonds zoveel snakt. Is het omdat je overdag te weinig hebt gegeten, is het omdat je troost nodig hebt of gewoon gewoonte.

Schrijf alles eerlijk op, niemand die je notities ziet Hou jij je aan de regel ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, avondeten, snack? Dit in intervallen van 3 tot  3.5 uur? Eet je voor de lichamelijke voeding of voor de geestelijke ? Schrijf alles op voor een week en bekijk het ernaar. Nog een keer, eerlijk opschrijven, alleen jij ziet je notities.

Volgende stap, kook jij? kook jij gezond? Eet je mee met de pot van die waar je bij inwoont? Om echt af te vallen heb je wel enige controle nodig over wat je eet of moet eten. Dan is er nog iets belangrijks. Je moet wel WILLEN, anders kan je nu beter gelijk stoppen en hier terugkomen als je het echt meent.

snel aan de slag

Categorieën:Gratis Lessen

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.