Makkelijk afvallen

Wat is mooi en wat is gezond?

wie is mooierKies zelf maar. Wat is mooier, wat is in je ogen gezond?

Iedereen streeft ernaar om zoveel mogelijk vet te verliezen en spieren op te bouwen. Het een gaat helaas wel vaak ten koste van het ander.

Het vrouwelijke lichaam is er merendeels op gemaakt om kinderen te baren. Sla mij maar dood vanwege deze opmerking, ik ben ook vrouw en heb 2 kinderen gebaard. Het instinct van de mannen gaat merendeels wel uit om een vaste vrouw te kiezen die ook in staat is om zijn kinderen te baren. Dunne grietjes vinden ze leuk voor een nachtje. Als de heupen niet kloppen, is het nooit voor altijd. Dit is een oerinstinct, kijk mij er niet op aan graag.

Helaas is het wel zo, als de buik van een vrouw volgepompt is, dat er een paar zielige mannen bestaan, die voor een superdunne vrouw gaan. Vreemdgaan dus. De vrouw voelt zich te dik en gaat aan het lijnen.

Ten eerste niet alle mannen zijn zo, de meesten koesteren een blij gevoel als ze nageslacht krijgen, ten tweede, waarom zou een vrouw voor overspelige mannen haar best doen.

Kies voor jezelf. Jij moet gelukkig zijn met je uiterlijk. Niemand, maar dan ook echt niemand bepaald hoe jij eruit ziet, behalve jezelf. Jij bent de baas over je eigen lichaam. Jij hebt het recht om gelukkig te zijn.

 

Categorieën:Makkelijk afvallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.