Gratis Lessen

Voorbereidende les 2

praat met je toekomstige ikHet begin van het programma is erg belangrijk. Je moet beseffen waarom en voor wie je het doet. Kijk naar dit plaatje, besef dat jij een van de 2 bent en de ander wilt worden.

Ga alvast ten rade met je toekomstige IK. Voel hoe blij die is dat je NU bent begonnen met de juiste stappen. Kijk naar haar/hem en wees nu alvast blij dat jij dit straks bent. Met de juiste instelling, het juiste eten en de juiste beweging is dit resultaat gauw bereikt, Je toekomstige IK is je dankbaar. Je bent sterker, je huid straalt, je haar glanst, je zelfbewustzijn is gegroeid en je vrienden snappen maar niet, waar je gloed vandaan komt.

De bedoeling van deze blog was en is, dat je mentaal voorbereid bent op je mooie IK. Is straks voor jouw moeilijk te bevatten, dat jij de mooie vrouw/man bent. Dat jij dit hebt bereikt en nooit meer verliest door slim geweest te zijn. Je bent levenslang mooi. Dat is naar al de jaren van teleurstelling echt zwaar te bevatten.

Ik ben er voor je en help je ook als je mooi bent en het niet kan geloven. Jij hebt het allemaal zelf gedaan, je bent een kei. Ik ben trots op je.

snel aan de slag

Categorieën:Gratis Lessen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.