Gratis Lessen

Ik ben mooi – zelfbedrog

zelfbedrogNu is de tijd aangebroken, dat wij echt aan het werk gaan. Dit onderwerp laat de hoop en het verlangen zien.

De man die in de spiegel kijkt, ziet zich zelf als een soort adonis. Of dit nu onder invloed van drank is, of dat die echt zo denkt, moet ons aan het denken zetten.

Een belangrijk onderdeel van mijn programma is in der daad, dat je jezelf accepteert en van jezelf houdt. Kijk in de spiegel en zie je leuke trekken, je mooie voeten, je lieve lach. Geen zelfbedrog, maar echt van jezelf houden.

Iedereen heeft wel iets wat niemand heeft. Ik zelf heb de mooiste voeten van de wereld. Dit besef hield mij oprecht tijdens het aanpassen van mijn levensstijl. Wat is jouw sterke kant?

Maar om te beginnen moet je dus je doel vaststellen. Wat is je hoop, wat is je verlangen? Wil je een sixpak op je buik, wil je een mooi figuur, wil je vrouwelijk uitzien? Al deze vragen staan aan het begin van het bereiken van je doel.

Pak een schriftje, schrijf op wat en hoe je wil zijn over een jaar. Wat is je perfecte idee van je uiterlijk, maak een tekening. Je tekening hoeft geen kunst te zijn, teken je nu en teken je zoals je wilt zijn. Als goed is ben je al gestopt met diëten zoals ik had gezegd en beginnen wij met een schone lei.

Wie niet wil wachten , maar direct serieus aan de slag wil verwijs ik naar  mijn ZelfSlank_Plan_plus_Booster . Daarin ontvang je direct alle recepten en benodigdheden om gezond af te vallen, zonder dat je gezin of omgeving eronder leiden. Ook ontvang je veel bonussen die helpen om nog sneller, je resultaat te bereiken.

Categorieën:Gratis Lessen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.