Ontspanning

De kijk op de vrouw door de tijden heen

je figuur vroeger en nu in de ogen van de evolutieDit plaatje laat de evolutie van het wensbeeld van de man zien. Vrouwen deden vaak aan de mode mee. Er was zelfs een tijd dat een vrouw alleen een vrouw was als ze mooi opgemaakt, goed gekleed en erg huiselijk was. Dat houd in dat ze naar een dag schoonmaken en zich zelf oppoetsen haar man de pantoffels bracht. Mannen waren daar trots op en als een vrouw in die tijd eigen ideeën had, was ze niet goed bij haar hoofd.

Nu in 2014 zijn vrouwen vrij, maar nog steeds blijft het mannelijke beeld van de perfecte vrouw bestaan. Erg zat zakken deze mannen uit, liggen met hun dikke buik op de bank sport te kijken, niet te beoefenen en verwachten dat de vrouw naast haar werk en zorg voor de kinderen het perfecte uiterlijk heeft.

Ze kijken alleen raar op, als de vrouw niet perfect uitziet, maar nemen het mooie uiterlijk van hun vrouw voor vanzelfsprekend. Dit is een van de redenen, dat vrouwen zich nooit mooi genoeg vinden. Ik moet er wel bij zeggen, dat in onze moderne tijd het andersom ook zo werkt. ook mannen voelen zich weleens ondergewaardeerd, alleen daar had de geschiedenis het nooit over.  Mannen zijn mannen en zwakheid willen en kunnen ze niet tonen.

Categorieën:Ontspanning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.