Mentaal afvallen

Versla zorgen – kies geluk

Kies geluk

geen zorgen meer Zorgen heb je gauw, negatieve gedachtes overheersen. Je gevoel op dat moment, zet je gezicht spieren op treurig tot woedend, geheel zonder je toedoen. Weer de extra rekening, die onverwachts binnenvalt. Misschien heb je problemen met je puberkind of je peutertje. Je partner heeft de zoveelste bespreking, je vriend(in) zeurt je hoofd vol. Weer een week vol frustraties, naast het werk de huishouding waar nooit een eind aan komt.

Neem even de tijd. Zet je lievelings-muziek op of een cd met natuurgeluiden, vergeet even alles, tover een glimlach op je gezicht.   Als je zin heb beweeg je lichaam op het ritme van het geluid en veeg alle gedachten weg voor een korte tijd. Laat je door niemand storen, de telefoon, de deurbel hoor je niet. Je bent even vrij, vrij van alle zorgen. Alles wat je nog voelt is vrede, geluk en rust. Niemand kan daar tussen komen, het…

View original post 141 woorden meer

Categorieën:Mentaal afvallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.