Makkelijk afvallen

Gratis lessen in makkelijk afvallen

Eigenlijk ben ik ook wel gek, bedenk ik mij ineens. Ik geef jullie GRATIS lessen in makkelijk afvallen. Toch ben ik niet gek, ik vindt de honger van arme landen vreselijk, maar ik vind het vrijwillige, opgelegde hongerprobleem van mensen die af willen vallen ook heel erg. Welvaart heeft ons een een rijke levensstijl gegeven, maar we streven wel een arme levensstijl na. Waarom? Ach ja, omdat we dun willen zijn.

De politiek zit ons continue tegen, ze korten ons overal op in. De gezondheidszorg, waar wij elke maand voor betalen, laat ons huiveren. Op onze oude dag woorden wij minimaal verzorgd en als alles zo doorgaat, amper geholpen. Wij staan dus op ons zelf. Veel mensen die eindeloos vermageren worden erg ziek. Ook bestaan er zware eetproblemen, zoals anorexia, boulimia en obesitas.   Als ik ook maar één iemand kan helpen met mijn gratis lessen over makkelijk afvallen ben ik echt super blij. Mijn taak als een meelevend medemens zit er dan nog lang niet op, maar het begin is gemaakt.

Jullie zijn al vaak voor de gek gehouden door een of andere goeroe of bekende persoonlijkheid, die jullie heeft belooft om binnen korte tijd een spetterende schoonheid te worden. Veel ervan vroegen veel geld voor iets wat geheel niet waar gemaakt kan worden. Makkelijk afvallen kan, maar wel met je eigen inzet en inzicht. Oké ik beveel je wel aan om een blender of sap-machine  te kopen voor gezonde smoothies, ook raad ik een aantal boeken en programma’s aan, maar de keuze is aan jou.

Met mijn gratis lessen in makkelijk afvallen kom je al een heel eind en kan je heel gelukkig met een mooi figuur door het leven gaan.

Categorieën:Makkelijk afvallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.